Workshops

Schrijf u hier in voor onze gezellige creatieve workshops!

U kunt bij ons een gezellige en creatieve workshop bloemschikken volgen. We werken met creatieve materialen, ondergronden en accessoires die allemaal bij de prijs zijn inbegrepen. Onze bloemen komen uiteraard vers van de veiling of van Junne.

 

De workshops zijn niet alleen creatief maar ook heel gezellig. Uiteraard wordt u ontvangen met koffie of thee en wat lekkers en iedereen gaat altijd met een mooi eindresultaat naar huis!

 

De prijs per workshop leest u terug in de agenda. Deze prijs is inclusief ondergrond,  alle materialen, koffie/thee en lekkers. 

 

Zie voor aanmelden onze agenda en het inschrijfformulier.  De workshops gaan door als zich hiervoor minimaal 6 personen hebben aangemeld. Afmelden voor een workshop kan tot 7 dagen voor aanvang van de workshop. Anders dient u het volledige bedrag te voldoen. 

Heeft u vragen?

Wilt u graag deelnemen aan een workshop en heeft u vragen over de mogelijkheden?


Gezellig creatief bezig zijn op een unieke locatie!

4 Seizoensgebonden workshops


De workshops bestaan onder meer uit 4 seizoensgebonden schikkingen; Voorjaar, Pasen, Herfst en Kerst. U kunt zich individueel, met zijn tweeën of met een kleine groep van minimaal 6 personen voor deze workshops aanmelden. De prijs per workshop leest u terug in de agenda. Deze prijs is inclusief ondergrond,  alle materialen, koffie/thee en lekkers. Neemt u deel aan alle 4 de seizoensgebonden workshops, dan krijgt u 5% korting per workshop.

 

Parallel aan de 4 seizoenen maken we themastukken, tafelstukken, kransen, etc. 

Workshop met eigen groep


Wilt u een workshop met een eigen groep? Neem dan contact met ons op. De workshop kan dan helemaal naar eigen wens worden ingevuld. Bijvoorbeeld een gezellige workshop overdag met een high tea of een lunch in onze theetuin, maar ook s' avonds met een hapje en een drankje.