Thee- & koffieschenkerij, Lunchroom

Unieke gezellig ingerichte deel en terrassen met prachtig uitzicht!

U kunt bij ons heerlijk genieten bij de houtkachel in onze unieke deel met prachtig uitzicht over het mooie landschap van Landgoed Junne. Zodra de lente haar intrede doet openen wij ons prachtige terras in onze boomgaard waar het met een lekker drankje of een van onze huisgemaakte lekkernijen ook goed vertoeven is.  

High Tea & High Coffee

Uiteraard verzorgen wij ook een High Tea of High Coffee voor u. De prijs voor een Farmers High tea is € 34,50 of Farmers High Coffee is € 37,50 p.p. voor maximaal 2 uur. Deze wel graag van te voren reserveren. 

Feestje?

Wilt u een feestje houden in Junners, dat kan! Mail of bel ons voor een afspraak of kom vrijblijvend bij ons kijken. Wij maken graag een persoonlijk voorstel voor u!

Wilt u reserveren?

Wilt u reserveren voor een High Tea, High Coffee of een tafel in Junners klik dan op onderstaande button.

U kunt de reservering uiterlijk 2 dagen voor aanvang van de reservering kosteloos annuleren. Daarna worden de kosten volledig in rekening gebracht.

 

Voor een tafelreservering geldt eveneens dat wij u dringend verzoeken deze indien nodig uiterlijk 24 uur van te voren te annuleren aangezien wij een plek voor u vrijhouden en deze dan niet aan een ander kunnen vergeven. 


...Goed vertoeven na een wandeling of fietstocht...