Workshops & uitjes

Volg een gezellige creatieve workshop en geniet van een dagje uit!

U kunt bij ons een gezellige en creatieve workshops volgen. Of maak er een mooi dagje uit van. Ga touren met een oldtimer Dafje of een Volkswagenbusje, ga varen op de vecht of organiseer samen met ons een Teambuildingsuitje, maar dan anders! 

 

Workshops

We werken met creatieve materialen, ondergronden en accessoires die allemaal bij de prijs zijn inbegrepen. Onze bloemen komen uiteraard vers van de veiling of van Junne. De workshops zijn niet alleen creatief maar ook heel gezellig. Uiteraard wordt u ontvangen met koffie of thee en wat lekkers en iedereen gaat altijd met een mooi eindresultaat naar huis!

De prijs per workshop leest u terug in de agenda. Deze prijs is inclusief ondergrond,  alle materialen, koffie/thee en lekkers. 

 

Zie voor aanmelden onze agenda en het inschrijfformulier.  De workshops gaan door als zich hiervoor minimaal 6 personen hebben aangemeld. Afmelden voor een workshop kan tot 7 dagen voor aanvang van de workshop. Anders dient u het volledige bedrag te voldoen. 

Uitjes

 

Heb je iets te vieren of wil je gewoon een gezellig dagje uit met vrienden, familie of collega's? In samenwerking met Ansi Events organiseren wij een dagje uit om nooit te vergeten!

 

Bel of mail ons voor meer informatie!

Heeft u vragen?

Wilt u graag deelnemen aan een workshop en heeft u vragen over de mogelijkheden? Of wilt u meer informatie over een gezellig dagje uit?


Workshops

4 Seizoensgebonden workshops


De workshops bestaan onder meer uit 4 seizoensgebonden schikkingen; Voorjaar, Pasen, Herfst en Kerst. U kunt zich individueel, met zijn tweeën of met een kleine groep van minimaal 6 personen voor deze workshops aanmelden. De prijs per workshop leest u terug in de agenda. Deze prijs is inclusief ondergrond,  alle materialen, koffie/thee en lekkers. Neemt u deel aan alle 4 de seizoensgebonden workshops, dan krijgt u 5% korting per workshop.

 

Parallel aan de 4 seizoenen maken we themastukken, tafelstukken, kransen, etc. 

Workshop met eigen groep


Wilt u een workshop met een eigen groep? Neem dan contact met ons op. De workshop kan dan helemaal naar eigen wens worden ingevuld. Bijvoorbeeld een gezellige workshop overdag met een high tea of een lunch in onze theetuin, maar ook s' avonds met een hapje en een drankje.

 


Schilder workshop


Vlieger workshop


Wilt u een workshop met een eigen groep? Neem dan contact met ons op. De workshop kan dan helemaal naar eigen wens worden ingevuld. Bijvoorbeeld een gezellige workshop overdag met een high tea of een lunch in onze theetuin, maar ook s' avonds met een hapje en een drankje.

 


Uitjes

Touren met oldtimer Dafjes


50 jaar terug in de tijd! Samen met collega’s gieren van het lachen, in een Dafje rijden. Ronkend motortje, kleine bandjes ze gaan net zo hard achteruit als vooruit, een hele belevenis terug in de tijd. Mooie routes met onderweg leuke activiteiten en gezellige horeca. Daarna een barbecue op een super locatie aan het strand of midden op de Drentse heide. Een Daf trekt altijd bekijks. Even tuuteren en er wordt zeker gezwaaid. Wij hebben 30 kleurrijke DAFjes tot onze beschikking, die op iedere gewenste locatie gebracht kunnen worden, wij kunnen op aanvraag andere routes en puzzeltochten maken.

Georganiseerd in samenwerking met https://ansievents.nl/

Sloep varen op de Vecht


Een grote sloep waar je met al je vrienden of collega’s mee kunt varen met of zonder kapitein. Er kunnen max 24 personen op de sloep. En is uitgerust met heel veel lekkere kussens, handig koelvak, een muziekje en een riant zonnedek. Wat wil een mens nog meer, dit is genieten! Op aanvraag kunnen er lekkere hapjes en drankjes genuttigd worden op de boot of bij een leuke horeca aan de oever. 

 

Deze sloep is leuk in combinatie met de Fiatjes 500, volkswagenbusjes of met de Dafjes.

Georganiseerd in samenwerking met https://ansievents.nl/


Dagje Toeren met Volkswagenbusje


Hoe stoer is het om een dagje te toeren in een supergave oldtimer Volkswagen bus, daar krijg je toch het wauw gevoel van. Voor 1 dag komen je dromen uit, deze ervaring vergeet je nooit meer. Deze busjes kunnen ook worden ingezet voor zakelijke evenementen, met of zonder chauffeur. Goed om te weten, er zijn bepaalde voorwaarden om deze busjes te mogen besturen.

Georganiseerd in samenwerking met https://ansievents.nl/

Schapendrijven als Teambuilding


Bij de schaapskooi worden jullie ontvangen door de herder die uitleg geeft over het schapen drijven, jullie zien een kudde schapen met een herder en een mooi bordercollie. Wat als de border collies vervangen worden door je collega’s. Dat is heel hard werken om samen de kudde bij elkaar te houden, nu moet er gecommuniceerd worden! Het schapen drijven is een unieke teambuilding workshop waar leiderschapsstijlen toegepast gaan worden, de wisselwerking tussen mens, hond en schaap en de samenwerking hiervan maakt het schapen drijven tot een leerzame activiteit, waar ook zeker heel veel plezier bij komt kijken.

Georganiseerd in samenwerking met https://ansievents.nl/